Fietsendrager camper

Als u op vakantie gaat met de fiets, dan is het fijn dat u deze ook veilig kunt vervoeren. Denkt u hierbij aan een fietsendrager voor de camper want dat is de ideale oplossing. Het is namelijk zo dat het zonder fietsendrager een hele opgave kan zijn om de fiets te vervoeren. U kunt een fiets in de camper plaatsen, maar de kans op beschadigingen is wel groot. U wilt toch dat de fiets ook heel aankomt op de plaats van bestemming?

Veilige Thule fietsendrager camper

U trekt er lekker op uit met de camper en dan kunt u de Thule fietsendrager gebruiken. Deze fietsendrager heeft als voordeel dat het merk meerdere fietsendrager systemen kent. Voor u wil dat dus zeggen dat u de keuze heeft uit één, twee of meerdere fietsen veilig meenemen op vakantie. Wist u dat er zelfs Thule fietsendragers bestaan die u in kunt klappen? Heel praktisch en voor u vast en zeker nuttig! Misschien heeft u voor de camper een hypotheek afgesloten, daar kunt u dan ook een fietsendrager bij bestellen.

Fiamma fietsendrager camper

Er is nog een fietsendrager die u kunt gebruiken voor de camper en dat is de fietsendrager van het merk Fiamma. Dit is een systeem dat meerdere fietsen kan dragen. Hierbij kunt u eerst alleen de basis kopen en dan kunt u het systeem zelf uitbreiden met diverse Fiamma onderdelen. U zou eens kunnen denken aan extra comfort wat zeker de moeite waard is. U kunt ook denken aan een lift systeem wat de fietsen laat zakken tot 77 cm. Ideaal om mee te nemen en u ontdekt snel de voordelen.

Met de camper op vakantie dat wilt u toch ook? U kunt lekker fietsen in de omgeving en alles eens goed verkennen. Als u dan een goede fietsendrager heeft dan komen de fietsen veilig aan op uw vakantiebestemming. Geniet van uw vakantie en de optimale veiligheid onderweg wordt verzorgd met de fietsendragers voor uw camper.